Izleti in potovanja

Če uživate v raziskovanju neznanega in želite, da vam strokovno usposobljeni vodniki približajo še tako oddaljen kotiček sveta, bodo vodeni izleti in potovanja idealna izbira za vas.

My Post 9

Severna amerika

Severna amerika

Od Kanade do Patagonije, severna in južna Amerika ponujata za vsakogar nekaj. Odpravite se z vodnikom v brazilski deževni gozd, opazujte pingvine na Falklandskih otokih ali se sprehodite po 5. Aveniji Manhattna. Izbirajte med odhodi iz Slovenije z našimi vodniki ali pa se pridružite manjši skupini na destinaciji, z odhodom po vaši izbiri in angleško govorečim vodnikom.

Preveri ponudbo
Juzna Amerika

Južna amerika

Južna amerika

Južna Amerika je prava popotniška poslastica, saj vas bo tako navdušila, da ne boste znali izbrati pravih besed, s katerimi bi opisali osupljivo pokrajino in ljudi. Na območju Andov spoznajte skrivnostno življenje južnoameriških staroselcev Indijancev. Medtem ko se boste sprehajali po živahni indijanski tržnici, prisluhnite njihovemu pripovedovanju arhetipskih zgodb in skrivnostnih legend. Prepustite se starodavni čarobnosti.

Preveri ponudbo
My Post 11 min

Evropa

Evropa

Rim v štirih dneh, Praga v treh dneh, Španija v tednu dni ali Skandinavija v 8 dneh. Izberite le destinacijo in čas, ki bi ga namenili potovanju. Za vse ostalo poskrbimo mi.

Preveri ponudbo
My Post 10 min

Azija

Azija

Odpravite se na veliko popotovanje odkrivanja zgodovine velikih civilizacij. Stopajte po tisočletni poti verovanj, trgovcev in cesarjev ter začutite mogočnost nekdaj velikih mest Svilene ceste. Svet, ujet med gorovji, pašniki in puščavami potrpežljivo čaka, da ga odkrijete. Naj vas prepriča z dragoceno tišino, preprostimi domačini in popolnoma drugačnim načinom življenja. Preverite, ali je tudi vaš popotniški duh podoben nomadskemu.

Preveri ponudbo
Adobe Stock 256399191 min

Afrika

Afrika

Ste si od nekdaj želeli na safari v Namibiji, pa imate pomisleke glede individualnega potovanja? Odpravite se na pot v skupini z izkušenim vodnikom in se prepustite lepotam Afrike. Vodenje je na voljo v angleščini ali pa se odločite za slovensko skupino.

Preveri ponudbo
Adobe Stock 256399265 min

Avstralija

Avstralija

V organizirani skupini se ne obremenjujete z varnostjo in negotovostjo, saj veste, da bosta organizator in vodnik za vas lepo poskrbela. Ko boste prenočevali v Alice Springs, čakali, da sončni zahod obarva Urulu rdeče ali pa križarili po Velikem koralnem grebenu, boste lahko mislili le na lepote okoli vas in se predali utripu dežele »tam spodaj«.

Preveri ponudbo