LONDON CHARLES

Termini

 • /Povprašveanje

PREDNOSTI PROGRAMA TA OREL – BREXIT 4:

 • bogat program, ki vključuje vožnjo s katamaranom in vožnjo z gondolo, obisk British in Natural history ali Science muzejev, vozovnice za podzemno vse dni in 1 x topel obrok (po sistemu jej kolikor želiš),
 • zasebni povratni transfer od šole do letališča in zasebni povratni transfer od letališča do hotela v Londonu,
 • preverjen hotel 3* v 3. ali 4. coni podzemne železnice s kontinentalnim zajtrkom,
 • dvojezično, poučno, strokovno in zabavno vodenje,
 • možnost plačila na do 7 obrokov,
 • strošek rezervacije/prijavnine vključen v ceno.

Cena vključuje: prijavnino, povratno letalsko vozovnico z nizkocenovnim prevoznikom, z letališkimi pristojbinami in dvema kosoma ročne prtljage najvišje dovoljenje teže 10kg in dimenzij 56 x 45 x 25cm skupaj z ročajem in koleščki – točne mere vam sporočimo ob potrditvi termina, zasebni povratni avtobusni transfer izpred šole v Sloveniji do letališča in panoramski v Angliji, z vključenimi parkirninami, cestninami, taksami in DDV, nastanitev v hotelu turistične kategorije 3*, v 3. ali 4. coni londonske podzemne železnice, 3 nočitve s bogatim zajtrkom, vozovnice za podzemno železnico po programu, vožnjo z gondolo in vožnjo z rečnim taksijem po reki Temzi, 1 x topel obrok (po sistemu jej kolikor želiš), stroške 1 učitelja spremljevalca na vsakih 15 prijavljenih, strokovnega vodenja in organizacije izleta.

1.dan:

V jutranjih urah se zberemo pred šolo, zasebni transfer do letališča in let proti Londonu (predvidoma v dopoldanskem času). Zasebni panoramski transfer z razlago, z letališča do hotela. Namestitev v hotelu, kratek čas za osvežitev. S podzemno železnico se bomo odpravili v center Londona in najprej obiskali British Museum, kjer si bomo ogledali različne predmete iz antike, med njimi celo mumije, stare skoraj 5.500 let. Sledi ogled zunanjosti londonske nekdanje Mestne hiše, The Tower of London, kjer se bomo poučili o zgodovini kraljeve palače, orožarne in mogočne trdnjave, nato edinstvenega dvižnega mostu The Tower Bridge ter najvišje poslovno-stanovanjske stolpnice v zahodni Evropi The Shard of Glass. Dan bomo zaključili s skupinsko fotografijo na vedno živahnem Piccadilly Circusu, čas za individualno večerjo. Vrnitev v hotel in nočitev.

2.dan:

Po zajtrku se boste z računalniško vodenim vlakom odpeljali do Emirates Air Line – londonske gondole in se z višine skoraj 100 metrov nad reko Temzo, od koder boste lahko občudovali vso veličino Londona, spustili proti O2 areni ter finančnemu središču Canary Wharf z enimi izmed najvišjih stolpnic Londona. Sledi vožnja do brežine Temze, kjer se bomo spustili pod reko in skozi tunel pod njo prišli v Greenwich, kjer se nam bo z desnega brega reke odprl čudovit pogled na obrečno mestece. Tu se bomo seznanili z arhitekturnima mojstrovinama kot sta Queen's House in Old Royal Naval College, postali pri enem izmed večjih pomorskih muzejev na svetu National Maritime Museum, se sprehodili skozi kraljevi park in pri Royal Observatory-ju, na ničelnem poldnevniku uradno stali na zahodu in vzhodu našega planeta. Sledi individualno okrepčilo ali obisk vedno živahne greenwiške tržnice. Na greenwiškem pomolu se bomo vkrcali na katamaran in si ogledali londonske znamenitosti še z rečne perspektive. Nato bomo občutili turistični utrip pri Big Benu, Houses of Parliament in Westminster Abbey. Po ogledu se bomo sprehodili po vladni ulici Whitehall, mimo zastraženega premierkinega domovanja na 10 Downing Street, do nepremičnih stražarjev na konjih Horse Guards, s katerimi se bomo tudi slikali. Nato se bomo z enega izmed večjih odprtih trgov v Londonu – Trafalgar Square-a, ki je posvečen pomorskim zmagam Britanskega imperija in ki ga krasi The National Gallery, kjer hranijo več kot 2300 slik, najstarejše so iz 13. stoletja, odpravili raziskovat Camden town, eno izmed večjih tržnic v Londonu, ki se ponaša z raznolikostjo ponudbe za vsak žep in s pestrim utripom – prosto za individualne oglede, manjše in ugodno nakupovanje. Po sub kulturnem Camdenu sledi organizirana večerja (po sistemu jej kolikor želiš), vrnitev v hotel in nočitev.

3.dan:

Po zajtrku se bomo s podzemno železnico odpeljali do največjega stadiona v Veliki Britaniji - Wembley stadiona, z 90.000 sedeži in katerega lastnica je angleška Nogometna zveza. Nato si bomo ogledali Natural History Museum in se seznanili z bogatimi naravoslovnimi razstavami ali Science Museum, kjer boste uživali predvsem tisti, ki se navdušujete nad tehniko in znanostjo. Čas za individualno okrepčilo. Nato se bomo odpeljali na Covent Garden in se seznanili s tržnico sadja in zelenjave, ki je sedaj preurejena v butično-zabaviščno središče, srečali pa bomo tudi domiselne ulične umetnike. Za vse shopaholike se bomo nato ustavili na Oxford Street-u, kjer si boste lahko privoščili manjši »spending spree«. Vožnja do muzeja voščenih lutk Madame Tussaud's, v svet znanih osebnosti iz sveta zabavne industrije, športa in politike; skok v znameniti, črni, londonski taxi, ki vas bo popeljal skozi zgodovino mesta, nazadnje pa še ogled 4D Marvel kratkega filma, ki vas bo popeljal v svet super junakov (doplačilo). Dan bomo zaključili v slovitem West End-u in obiskali China Town, kjer bomo imeli občutek, kot da smo na Kitajskem; na filmskem Leicester Square-u pa se bomo vživeli v utrip filmsko-gledališkega dela Londona in seveda v pestro dogajanje na trgu. Možnost ogleda muzikala (doplačilo). Prosto za individualno večerjo, vrnitev v hotel in nočitev.

4.dan:

Po zajtrku se bomo s podzemno odpeljali v The City in si ogledali zunanjost Pavlove katedrale, sprehodili čez Milenijski most, izvedeli zakaj ga Londončani ljubkovalno imenujejo wobbly bridge (majavi most) in spoznali v srednjem veku živahni zabaviščni del južnega brega s Shakespearjevim Globe gledališčem in moderni čas s Tate Modern galerijo. Od Londona se bomo poslovili s sprehodom skozi najstarejši kraljevi park St. James's Park in z zunanjim ogledom Buckinghamske palače. Nato se bomo z zasebnim prevozom odpravili proti letališču, po opravljenih formalnostih čas za individualno okrepčilo, polet proti bližnjemu letališču odhoda (predvidoma v popoldanskih urah). Sledi transfer do odhodnega mesta, kamor bomo prispeli v poznih večernih urah.

Možna doplačila (po želji in ob prijavi):

 • odrasla oseba (nad 16 let) – doplačilo za dražje vstopnine in podzemno železnico,
 • muzej voščenih lutk Madame Tussaud's,
 • muzikal – izvedba pri vsaj 10 prijavljenih,
 • zdravstveno zavarovanje z asistenco v tujini Coris,
 • vplačana akontacija (vrednost letalske vozovnice) ob prijavi je nepovratna, ne glede na razlog odpovedi - priporočamo zavarovanje rizika odpovedi v primeru bolezni, plačilo pri akontaciji.

Termin

Vaši podatki

Podatki o potnikih

1. Potnik

Vaše sporočilo

Način plačila

Ostali prijavni podatki