Zimski City Break v Londonu

od
1269€
/Osebo
London, Anglija
rezerviraj

Termini

  • /Osebo

Izkusite zimski utrip Londona, raziščite prestolnico v značilnem črnem taksiju, oglejte si Westminster abbey, kjer se odvijajo kronanja britanske kraljeve družine in uživajte med gledališko predstavo v West endu. Pred vami je fantastični itinerar, ki obsega vse kar vam London lahko ponudi.

Prvi dan

Dan se začne s toplim pozdravom vašega voznika ob prihodu na letališče in sledi zasebni prevoz do hotela. Uživajte v prostem času za namestitev in sprostitev v hotelu ali pa se sprehodite okrog četrti Soho, ki je ena od najživahnejših sosesk v Londonu, nahaja pa se dobesedno na pragu vašega hotela.

Drugi dan

Na začetku dneva, vas pred hotelom pobere vaš lokalni voznik črnega taksija, ki bo tudi vaš vodič. Danes boste raziskali London, imeli boste možnost videti in seveda fotografirati vse slavne znamenitosti, kot so Big Ben, Buckinghamska palača, the Tower of London in še mnogo drugih lokacij. Najpomembnejše je, da vas bo vaš zasebni voznik popeljal na skrivne kotičke Londona, ki jih običajni turisti nikoli ne obiščejo. Sprehajali se boste bo skritih ulicah in poslušali zgodbe o skrivnostih in umorih, ki so se dogajali v viktorijanskih časih Londona. Videli boste najmanjšo hišo v Londonu, najmanjši trg v mestu, obiskali kraj kjer je bil kravji hlev in igrišče tenisa od kralja Henryja VIII. Obiskali boste skrite prehode, najstarejšo cerkev v Londonu, viktorijanske knjigarne, ulico na reki in ostale skrite ulice. Obiskali boste tudi cerkev, ki je včasih prodajala trupla. Zelo obširen ogled Londona, ki vas bo dodatno spodbudil k raziskovanju.

Tretji dan

Tretji dan si lahko vzamete malo več prostega časa in se po svoji volji odpravite v Westminster abbey in izkoristite svojo vstopnico. Občudovali boste lahko osupljivo arhitekturo Westminsterske opatije, ki je ena od Londonovih glavnih znamenitosti. Westiminister abbey je poleg prizorišča kronanja tudi poslednje počivališče kraljice Elizabete Prve in Marije kraljice Škotov. Po ogledu lahko oddiete tudi do Buckinghamske palače skozi slaven St. James Park, z malo sreče in ustreznim načrtovanjem lahko ujamete obred “menjava straže”. Popoldne pa lahko preživite v razburljivem Camden townu znan po majhnih trgovinah in ''street'' hrani ali pa se z podzemno zapeljete do Greenwicha, kjer na hribčku že od davnega leta 1675 stoji kraljevi observatorij. Tik ob njem poteka ničelni poldnevnik, ki ločuje zemljino zahodno hemisfero od vzhodne in predstavlja pravokotni ekvivalent ekvatorju.

Četrti dan

London je po svetu znan kot eden od najboljših mest za nakupovanje, tako da bi bila škoda, da nebi izkoristili priložnosti. Raznolikost je neskončna z velikimi trgovinami različnih blagovnih znamk, do manjših, skritih neodvisnih oblikovalcev v manjših ulicah. Sprehodite se po Oxford Street-u eni od najbolj slavnih nakupovalnih ulicah v Londonu, ki je dom preko 300 trgovinam. Mogoče pa vam je ljubši Regent Street, kjer lahko najdete Hamleys, popolno trgovino za nakup spominkov za vaše najmlajše. Po zabavnem nakupovalnem dnevu v Londonu, uživajte svojo zadnjo noč v stilu, z obiskom predstave v West End-u. Izkusite posebno doživetje z ogledom Wicked the Musical, očarljivega muzikla, ki raziskuje ozadje ikoničnih likov iz L. Frank Baumovega “Čarovnika iz Oza”. Wicked vas popelje skozi čudovito zgodbo o dveh mladih čarovnikih, Glinde in Elphabe.

Peti dan

Po nasitnem angleškem zajtrku je čas za odhod iz vašega lepega hotela in za odhod proti letališču z vašim zasebnim transferjem.

Cena vključuje

o zasebni transfer iz letališča do hotela in nazaj LHR-Hotel-LHR (Mercedes Viano ali podobno)

o Pol dnevem zasebni tradicionalni ogled Londona s Črnim taksijem

o vstopnico za obisk opatije v Westminstru (Westminster Abbey)

o Vstopnica za ogled Wicked Theatre Show –**

o nastanitev za 4 noči v Londonu v 5* hotelu, ki s enahaja v centru mesta– The Sanderson Hotel

o zajtrk vsak dan

Doplačila:

Povratna letalska karta

Cena velja za obdobje: 01/01/2024 – 31/03/2024

Obdobje za rezervacijo: 27/10/2023–31/03/2023

14 dnevna politika odpovedi velja, kasneje veljajo polni stroški odpovedi (100%)

**vstopnice za Wicked Theatre so nepovratne in ne veljajo ob ponedeljkih

Termin

Vaši podatki

Podatki o potnikih

1. Potnik

Vaše sporočilo

Način plačila

Ostali prijavni podatki