OKUSI ITALIJE, ŠPANIJE IN FRANCIJE

od
569€
/Osebo
Zahodno sredozemlje
rezerviraj

Termini

 • 29.10.2022
  7 dni
  569€
  /Osebo
 • Zaplujte ob sončni obali Mediterana v TOP terminu z novo in tehnološko najbolj dovršeno ladjo v floti Costa Cruises
 • Razvajajte se z VRHUNSKO KULINARIKO, 4-hodnimi večerjami in tematskimi meniji 9 vrhunskih tematskih restavracij
 • Na voljo vam bo palmin predstavnik, izleti in informacije v slovenskem jeziku*
 • Vodni park, animacija, mini & teen klub za otroke od 3. leta dalje
 • Otroci do 18. leta v kabini z dvema odraslima plačajo samo pristaniške takse 150€

CENA VKLJUČUJE:

8-dnevno križarjenje po programu, nastanitev v kabini izbrane kategorije, razširjeni polni penzion (zajtrk, kosilo, gurmanska večerja, vmesni prigrizki), pristaniške takse 150€, varstvo otrok od 3. leta dalje, zabavne prireditve in animacijo, predstave v gledališču, vstop v casino in diskoteko, športne aktivnosti, brezplačno uporabo fitnesa, bazenov, jacuzzijev in ležalnikov (na ladji), profesionalnega spremljevalca in organizacijo potovanja.

DOPLAČILO:

napitnine (v agenciji ali na ladji): v višini 77 € na odraslo osebo od 15. leta dalje. Otroci od 4. - 14. leta starosti 38,5 €, otroci 0-3 leta napitnin ne plačajo.

Zdravstveno zavarovanje + Covid Costa Relax (priporočamo): zdravstveno zavarovanje na poti, zavarovanje za Covid in zavarovanje prtljage: 33 € po osebi.

MOŽNA DOPLAČILA OB PRIJAVI:

- enoposteljna kabina: na vprašanje

- povratni transfer do pristanišča iz Celja (min. 10 oseb), Ljubljane in Sežane: 160€ po osebi (transfer bo organiziran pri min. prijavljenih 30 osebah)

- Fakultativni izleti: izleti v slovenskem jeziku bodo na voljo pred odhodom.

All inclusive paketi pijač:

My soft drinks: neomejena konzumacija brezalkoholne pijače na kozarec (sokovi, voda, napitki, brezalkoholni koktajli): 155 € po osebi.

My Drinks: neomejena konzumacija izbranih alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec (vino, pivo, žgane pijače, koktajli, napitki): 220 € po osebi.

My Drinks Plus: neomejena konzumacija alkoholnih in brezalkoholnih pijač na kozarec do vrednosti 9€ na pijačo (vino, pivo, žgane pijače, koktajli, napitki), vključen tudi mini bar in voda v plastenki: 300 € po osebi. Otroci do 18 let: brezalkoholni paket 120 € po osebi.

Vsi obroki so na voljo v samopostrežni in v strežnih restavracijah v času ki je vsakodnevno objavljen v dnevnem časopisu in

aplikaciji. Večerja v streženi restavraciji za celo skupino je ob cca. 19.00 uri. Okvirne ure obrokov so: zajtrk med 7. in 11. uro,

kosilo med 12:00 in 16:00 uro, popoldanski prigrizki med 17. in 18. uro ter večerja od 19. ure. Strežene večerje vključujejo vrhunske

4-hodne večerje in destinacijsko jed izpod rok svetovno priznanih Chefov.

Termin

Vaši podatki

Podatki o potnikih

1. Potnik

Vaše sporočilo

Način plačila

Ostali prijavni podatki