TROPSKI MALDIVI

od
1563€
/Osebo
Maldivi
rezerviraj

Termini

 • 26.07.2024
  9 dni
  1632€
  /Osebo
 • 09.08.2024
  9 dni
  1689€
  /Osebo
 • 20.09.2024
  9 dni
  1563€
  /Osebo
 • 28.10.2024
  9 dni
  1632€
  /Osebo
 • 16.11.2024
  9 dni
  1563€
  /Osebo
 • 18.01.2025
  9 dni
  1689€
  /Osebo
 • 15.02.2025
  9 dni
  1797€
  /Osebo
 • 21.03.2025
  9 dni
  1563€
  /Osebo

Okoli 1.190 prelepih atolov maldivskega otočja se razprostira v turkizno modrem morju Indijskega oceana in nudi nepozabno doživetje ter obilico užitkov.

Maldivi so naravni čudež in slovijo po lepoti, barvitem morskem svetu ter po kristalno čistem morju in številnih pisanih koralnih grebenih. Predstavljajte si – sonce, modro nebo, sanjske peščene plaže, turkizno morje, ki vabi k odkrivanju morskega kraljestva, je le nekaj stvari po kateri slovijo Maldivi in nas vabijo da jih obiščemo. Na otokih vidimo tudi zanimive mangrove, razne ovijalke, sadno drevje in pisano cvetje. Z nasmehi nas bodo sprejeli tudi prijazni domačini, ki so še posebej gostoljubni na lokalnih otokih.

Otok Guraidhoo ni letoviški otok. Je lokalni otok, ki meri v dolžino 700 m, v širino pa 500 m. Tu najdemo trgovine, lokale, nekaj restavracij, hotele ter penzione, plažo, in tudi igrala za otroke. Seveda pa to še ne pomeni da tu ni lepo, je pa drugače.

Potovanje na Maldive je namenjeno vsem, ki si želite aktivne počitnice in raziskovanja zadnjega raja na zemlji! Primerno je tudi za družine z manjšimi otroki.

1. dan: LJUBLJANA – MALE.

Polet iz ljubljanskega ali bližnjega letališča (v tem primeru prevoz iz Ljubljane) preko vmesnega letališča na Maldive. (letalo)

2. dan: MALE – OTOK GURAIDHOO.

Po pristanku sledi transfer s čolnom do otoka Guraidhoo. Po prihodu se namestimo v hotel (po 14.00 uri) in prosto za počitek ali raziskovanje. Večerja in zaslužen počitek. (letalo) (H, V)

3. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET šnorklanje z želvami in pisanimi ribami.

Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na izlet. V hotelu si sposodimo masko in plavutke in že z gliserjem hitimo prvi dogodivščini naproti. Zasidramo se sredi oceana in že nas čaka skok v topli Indijski ocean. Z nekaj sreče zagledamo morske želve, ki s počasnimi zamahi zasanjano plavajo skozi mogočno modrino. Nato se odpravimo naproti koralnemu grebenu. Najprej nahranimo ribe, ki lačno hlastajo, da si prisvojile kar največji ulov. In že sledi naslednji skok v ocean, ki nam razkrije pravljičnost podvodnega sveta. Kdaj ste nazadnje videli toliko barv? Pazite, da vas ne zalije morje! Vrnitev v hotel. Prosto popoldne. Večerja in nočitev. (H, ZV)

4. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET na Vavvu atol.

Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na izlet. Odpravimo se na celodnevni izlet na sosednji atol. Z nekaj sreče na poti lahko uzremo delfine, ki se igrajo na morski gladini in uživajo toploto sončnih žarkov. Zasidramo se na točki, kjer se zbirajo Morski psi sesači. Čaka nas neverjetno doživetje, ko se jim pridružimo v morju in z njimi zaplavamo. Pazite na prste! Nato se opravimo na lokalni otoček, kjer si vzamemo čas za raziskovanje ali pa se osvežimo v obalnem baru s čudovitim razgledom. Mogoče pa še skok v ocean in šnorklanje ? Le kaj se skriva pod gladino… Vrnitev v hotel. Prosto do večerje. Nočitev. (H, ZV)

5. dan: OTOK GURAIDHOO ali opcijski izlet.

Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo, lahko pa se (za doplačilo) odpravite na enega izmed opcijskih izletov. Zakaj se ne bi odpravili na enega izmed bližnjih resortov in izkusili maldivsko gostoljubnost in razvajanje še malo drugače? Večerja in nočitev. (H, ZV)

6. dan: OTOK GURAIDHOO ali po želji OPCIJSKI IZLET na šnorklanje na koralnih grebenih.

Zajtrk. Čaka nas še en čudovit izlet. Odpravimo se do Koralnega vrta, kjer imamo priložnost šnorkljati na enem najlepše ohranjenih koralnih grebenov, ki se nahaja le lučaj stran od našega otočka. Osupnemo ob pogledu na pisane korale in številne ribe in ribice, ki smukajo med koralami. Sledi še šnorklanje na Bananinem grebenu in ponovno smo presenečeni, da srečamo spet nove vrste rib, vseh možnih oblik in barv in čudimo se lepotam, ki nas obdajajo. Vrnitev v hotel Prosto popoldne. Večerja in nočitev. (H, ZV)

7. dan: OTOK GURAIDHOO ali opcijski izleti.

Zajtrk. Prosto za uživanje ali raziskovanje otočka Guraidhoo. Večerja in nočitev. (H, ZV)

8. dan: OTOK GURAIDHOO - MALE - vmesno letališče

Zajtrk. Odjava iz sobe do 10.ure. Vožnja na letališče in polet proti Ljubljani ali bližnjemu letališču. (Z, letalo)

9. dan: vmesno letališče - LJUBLJANA.

Nadaljevanje poleta proti Ljubljani ali bližnjemu letališču (v tem primeru še vožnja do Ljubljane). (letalo)

Pridržujemo si pravico do prilagoditve programa 1. in 2. dan ter 8. in 9. dan glede na urnik letalskega prevoznika.

Opcijski izleti (doplačila po želji na kraju samem (na osebo)) od:

– šnorkljanje na okoliške koralne grebene (+možnost piknik kosila) 50 USD

– plavanje z morskimi psi sesači 65 USD

– izlet na atol Vaavu 90 USD

– safari z mantami od 70 USD

– ribolov in večerja z ulovom na žaru 35 USD

– izlet v glavno mesto Male 30-40 USD

– obisk resorta 120 USD

– plavanje s kitovci 110 USD

Obvezna doplačilaAktualna cena
Doplačilo za skupino v velikosti 15 - 19 oseb60 €
Doplačilo za skupino v velikosti 10 - 14 oseb90 €
Doplačila po želji
Doplačilo za enoposteljno sobo270 €
Doplačilo na kraju samem (priporočljive napitnine)30 €
Odstopnina (5,02 %) od vrednosti aranžmaja - PAKET A **5.02 %
Zdr. zav. Vzajemna Tujina do 11 dni kritje S - posamično18.36 €
Popusti
Članski popust od redne cene aranžmaja3.5 %

Cena (najmanj 20 udeležencev) vključuje: letalski prevoz po programu, letališke in varnostne pristojbine (463 EUR), nočitve in transfer po spodnjem opisu*, slovensko vodenje in lokalne sodelavce, stroške priprave in organizacijo potovanja.

Nočitve in transfer: 6 nočitev v hotelu Ocean Retreat & Spa 3* s polpenzionom ter prevoz z gliserjem z letališča do hotela in nazaj.

Opis namestitve in otoka: otok Guraidhoo (https://www.youtube.com/watch?v=tewfd8-35BM) je majhen a slikovit lokalni otok na Maldivih. Hotel Ocean Retreat and Spa 3* (http://www.oceanretreatandspa.com/) ponuja tudi teraso, skupni salon ter klimatizirane sobe z brezplačnim internetom. Ima restavracijo z mednarodnimi in lokalnimi jedmi.

VIZE: Slovenski državljani za vstop na Maldive potrebujejo vizum. Vizum se pridobi ob vstopu na Maldive. Vizum je brezplačen. Potreben je vsaj še 6 mesecev veljaven potni list.

ZDRAVJE: obveznih cepljenj ni.

Termin

Vaši podatki

Podatki o potnikih

1. Potnik

Vaše sporočilo

Način plačila

Ostali prijavni podatki