Počitnice

Beseda počitnice izhaja iz glagola počíti, oddahniti si, prekiniti z delom. Ko se prepustimo sproščenosti in si privoščimo oddih. Ko se zabavamo z otroci pri gradnji peščenih gradov in stolpičev iz kamenja. Ko se lahko bolj posvetimo našim ljubljenim in bližnjim. Ko jim posvetimo čas in se z njimi pogovorimo še o čem drugem kot o nakupovalnih seznamih in šolskih urnikih. Ko smo preprosto skupaj,…

Slovenia

Slovenija

Slovenija

Kjer si na le 20.000 km2 roke podajajo alpske, panonske, kraške, primorske pokrajine; dežela izjemne kulturne dediščine, biserov narave ter odlične kulinarike.

Preveri ponudbo
Hrvaska

Hrvaška

Hrvaška

Hrvaška je dežela tisočih otokov, bogate naravne dediščine in kulturnih lepot, pisanih mest in neskončne modrine morja, širne panonske ravnice, gričevnate vinorodne pokrajine in osmih nacionalnih parkov. Hrvaška je pravi kulturni arboretum s starorimskim Puljskim amfiteatrom, Dioklecijanovim Splitom, Krešimirovim Šibenikom, romantičnim Dubrovnikom in baročnim Varaždinom.

Preveri ponudbo
M Editeran

Mediteran

Mediteran

Sredozemlje ali Mediteran, kot mu radi rečemo, je že od nekdaj najbolj priljubljena poletna počitniška destinacija v Evropi. Grčija, Španija, Turčija, Tunizija, Malta, Črna Gora, ipd. nam ponujajo prekrasne plaže in toplo morje za sproščujoč oddih ter obenem dovolj kulturnih in zgodovinskih znamenitosti za nova odkrivanja in doživetja.

Preveri ponudbo
Adobe Stock 195691355 min

Sanjske destinacije

Sanjske destinacije

Sonce potrebujemo celo leto, zato gremo skupaj na toplo po nova doživetja. Poležavanje ob dobri knjigi, klepet pod palmo s sveže stisnjenim sokom in hitrostno snorkljanje s plavutkami so lahko vaše aktivnosti.

Preveri ponudbo
Adobe Stock 294734982

Krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice

Krompirjeve počitnice že lep čas niso več namenjene temu, da bi otroci doma pomagali pri spravilu poljščin, ampak prvi sprostitvi po začetku šole.

Preveri ponudbo
Mobilne hiske

Mobilne hiške

Mobilne hiške

Mobilne hišice so odlična izbira za počitnice saj zaradi lege, ki je blizu morja in zaradi dobre opremljenosti ponujajo veliko zasebnosti. Mobilne hiške imajo lastno kopalnico, wc in kuhinjsko nišo, so tudi klimatizirane in imajo lastno teraso. Le kaj je lepšega, kot ste zjutraj zbuditi v bližini morja, pozajtrkovati na sončni terasi v družbi vonja borovcev, morja in petja ptic.

Preveri ponudbo
Glamping

Glamping

Glamping

Predstavljajte si resort sredi narave, vpet med vinograde, kjer vlada tišina, kamor prihajajo na obisk tudi srnice, parček račk, kakšna kuna in na tisoče ptičkov, ki zbudijo vsako jutro ter škržatov, ki vas prijetno uspavajo ob večerih. Predstavljajte si resort, kjer tudi najmlajši za trenutek obmolknejo. Harmonija v naravi.

Preveri ponudbo
Full Size Render

Hiška Orel Terme Čatez

Hiška Orel Terme Čatez

Preveri ponudbo